Bollywood Fest

Alle har sin egen Hollywood-favoritt, men hvem er din Bollywood-favoritt? Hvis du ennå ikke har noen, bør du besøke filmfestivalen Bollywood Fest, som blir arrangert hver sommer i Oslo.I september går startskuddet for den 16. Bollywoodfesten i Oslo. Årets mest populære filmer blir vist på ulike kinoer. Men som du kanskje vet, Bollywood består av så mye mer enn som så – musikk og dans spiller en stor rolle! Det vil derfor bli arrangert konserter og danseforestillinger på ulike scener i hovedstaden.

Byens mest fargerike festival

Den indiske danse- og filmfestivalen, Bollywood Fest Norway, er klar til å invitere alle til fest mellom 9. og 16. september og lover i år et fyrverkeri av en festival. Den viser frem den kulturelle forskjellen mellom to nasjoner, men samtidig bringer den folk i lokalsamfunnene sammen og gir en unik følelse av samhold. Hvert år inviterer festivalen store filmpersonligheter fra både Norge og Bollywood i India. I 2015 ble festivalen åpnet av statsminister Erna Solberg, som viser at dette ikke bare er byens mest fargerike festival, men kanskje også en av de aller viktigste.

Film og Yoga

Hele 25 Bollywood filmer skal vises frem på kun 8 dager, men her skal det også bli avholdt spennende workshops og ulike diskusjoner. Du vil også ha muligheten til å være med på Yogatimer!

Miss Bessie Wisoky